De Productie
kazen op maat van de klant door kaasmakerij stalleke
Wat bieden we aan :
- Hygiënische werkruimte
- Flexibele ingrediënten
- Rijping van A tot Z
- Zuivere rauwe koemelk
- Productie van 100 liter tot ...... liter
- Verpakking
- Een kijkje achter de schermen van de productie max 2 pers
Werkwijze:
- Kennismaking wat wil de klant en wat kunnen we ze aanbieden.
- De eerste test wordt meestal op 60 of 100 liter gedaan .
- na het rijpingsproces is het proeven
- bestelling plaatsen
De kazen die geproduceerd worden door kaasmakerij stalleke worden gemaakt met verse ingrediënten daarom:- Een bewaring onder de 4°C
- Levering hangt van het rijpingsproces af.
- Traceermogelijkheden ingrediënten
- Rauwe melk
- 400 gr kaas
- Een bewaring onder de 4°C
- Levering hangt van het rijpingsproces af.
- Traceermogelijkheden ingrediënten
- Rauwe melk
- 400 gr kaas